Nyheter
Skapa större nytta med Platina med smarta integrationslösningar

2023-05-08

Skapa större nytta med Platina med smarta integrationslösningar

Onsdagen den 3:e maj anordnade Agio ett seminarium som vände sig till de individer som arbetar med förvaltning och utveckling av lösningar i Platina och chefer i verksamheter som använder Platina som plattform för sina ärendeprocesser.

I verksamheter vill vi minska andelen manuella moment i ärendehanteringen och slippa inmatning av samma information flera gånger. Tiden för fristående ”informationssilos” är förbi. Dubbellagring av information är ett problem med risk för inkonsekvent data som följd.
Agio visade under seminariet exempel på integrationslösningar som skapar stor verksamhetsnytta genom högre grad av automatisering i ärendehanteringen.

Seminariet ledes av Peter Foberg och Hannes Granström. Peter är arkivarie och produktspecialist på Platina. Hannes är lösningsarkitekt och projektledare för leveranser av integrationslösningar och applikationer runt Platina. Detta tillfälle är ett i en serie av seminarium som Agio anordnar för sina kunder för att hjälpa våra kunder maximera nyttan av sina ärendehanteringssystem. Håll utkik efter nästa seminarietillfälle eller kontakta Jan Sundström för mer information.