Nyheter
Fortsatt stor förtroende när Agio vinner flertalet affärer hos stor svensk myndighet

2024-04-23

Fortsatt stor förtroende när Agio vinner flertalet affärer hos stor svensk myndighet

Agio har mer än 20 års erfarenhet av myndighetskunnande och expertkompetenser inom systemutveckling, verksamhetsutveckling, krav, processutveckling och projektledning för att hjälpa till att effektivisera det offentliga Sverige. Det är detta kunnandet som ligger till grund för att Agio nu får chansen att vidareutvecklar våra leveranser hos en stor svensk samhällsviktig myndighet.

Agio har under de senaste åren levererat projektledare, förvaltningsledare, testledare,  dataanalytikers och informationssäkerhetskonsulter till olika delar av myndigheten.

“Denna kund står inför en otroligt spännande men utmanande utmaning med tillväxt och organisationsförändringar, Agios spetskompetenser ger myndigheten förutsättningar att driva denna transformation framgångsrikt och jag tror det är därför vi ånyo får fortsatt förtroende” säger Manne Berg som är affärsansvarig för Agios leveranser hos kunden.

 

Vill du veta mer om vad Agio gör för sina kunder? Surfa in på Uppdrag – Agio eller kontakta någon av våra affärsutvecklare från länken nedan, vi är alltid öppna för samtal 🙂

Våra säljare – Agio