Nyheter
Agio fördjupar sitt partnerskap med IBM

2024-01-19

Agio fördjupar sitt partnerskap med IBM

Listig automation och AI frigör tid
Agio har jobbat med digitalisering i drygt 20 år, och har hjälpt många organisationer i den digitala förflyttningen. Trots att digitaliseringen har kommit långt krävs fortfarande omfattande manuellt arbete internt inom både privat och offentlig sektor. Det beror ofta på att processer spänner över flera olika system och mycket manuellt arbete krävs.

Genom ett fördjupat samarbete med IBM förstärker nu konsultbolaget Agio sitt erbjudande till sina kunder för effektivisering av verksamhetsprocesser.
Vi ser fram emot ett fördjupat partnerskap med IBM. Genom att använda sig av automation, AI och digitala medarbetare kan man minimera risker, minska manuell hantering och ge medarbetare verktyg för en smidigare vardag. Med integration av befintliga system med IBM:s plattform kan våra kunder dessutom fortsätta att dra nytta av tidigare investeringar och därmed undvika tidsödande systembyten.

IBMs plattform för intelligent processautomation​ och AI-lösningen IBM watsonx™
IBMs plattform för automation och AI-lösningen watsonx är världsledande och används idag av kunder i hela världen. Det är en modern och komplett plattform med standardiserade byggklossar, vilket gör att en funktionell lösning kan komma på plats på kort tid

Läs mer
Business Process Automation Solutions | IBM
IBM watsonx – An AI and data platform built for business

 

Vill du veta mer om hur era verksamhetsprocesser kan effektiviseras med listig automation och AI?
Kontakta Annika Sällström, Affärsutvecklare Agio
e-post: annika.sallstrom@agio.se
Tel.070-373 33 10