Tjänster
Skräddarsydda system

Anpassat efter dig och dina behov

Är du osäker på vilket typ av IT-system som skulle vara mest effektivt för just din verksamhet? Vi är experter på att ta fram system som är anpassade efter våra kunders behov. Ibland är det ett standardsystem, ibland är det ett system som vi skräddarsyr efter dig och din budget.

Varför skräddarsydda system? 

Genom att utgå från din verksamhet och dina behov får du precis det du behöver. Du slipper sakna delar eller jobba med fler olika system. Du kan också utföra dina arbetsprocesser så effektivt som möjligt. 

Agio erbjuder 

När det kommer till våra skräddarsydda IT-system kan vi erbjuda: 

  • Skräddarsytt system från ax till limpa
  • Förstudie och analys
  • Resurskonsulting systemutvecklare.net

Skräddarsytt system från ax till limpa

Genom vår ax till limpa-tjänst får du ett komplett Agil-team som leder ditt projektet från start till mål. Vi hjälper dig med såväl behovsanalys, som kartläggning av arbetsprocesser och implementering av system. Du får tillgång till en rad kompetenser som projektledare, Agil-coach, UX-designer, systemutvecklare och testare.

Förstudie och analys

När ska du välja en standardlösning eller ett skräddarsytt system? Kan du föra samman två befintliga system istället för att köpa in helt nytt? Behöver du specifik hjälp i just valet av system hjälper vi dig med både förstudie och analys. 

Resurskonsulting systemutvecklare.net

Vi har flertalet konsulter med mångårig erfarenhet av främst C#, .NET, WEB, mobil utveckling och SQL Server samt Azure. Våra systemutvecklare bygger stabila, moderna och användarvänliga lösningar i Microsoftmiljö.